Laatste nieuws

Het is tijd voor wat luchtige onderwerpen. We blijven nog zoveel mogelijk binnen. Maar met mijn website hoef je je niet te vervelen. Er staan genoeg leuke onderwerpen met filmpjes op.

 

Deze week breng ik extra onder de aandacht:

 

☆  Wildebras poppen

☆  Polygoon journaal

☆  Grappige filmpjes

 

De index vind je hiernaast aan de linkerkant. Klik op het onderwerp van je keuze om naar de pagina te gaan.

 

Het onderhoud en het beheer van mijn website kost geld. Wil je net als ik dat de site in de lucht blijft? Je kan me helpen door wanneer je iets gaat bestellen bij bol.com dit via mijn site doet.

 

Ik krijg 3% van de verkoopsom. Bij een bestelling van een boek van 24,95 is dat 75 cent. Dat is niet veel, maar alle beetjes helpen. Het maakt niet uit wat je besteld en het is veilig. Ik zie geen gegevens van je. Je kan op elke bol.com link klikken op deze site.

 

Alvast hartelijk dank!

Bestel simpel en snel bij bol.com.

 

 

 

Nieuwe reacties

15.05 | 22:27

Hoi Henny. Op bol.com vind je boeken met poppenkleertjes. Kleding voor jongenspoppen zijn moeilijk te vinden. Google anders even. Succes !

...
12.05 | 13:54

Hele leuke interessante site. Ik heb een oude wildebras jongenspop en wil hem graag weer mooi aankleden. Ik zoek leuke patronen voor hem .

...
04.05 | 15:31

Begonnen daar als leerling en geeindigd daar als docent.
Het afscheid van Bob in Westzaan kan ik mij nog goed herinneren.

...
22.03 | 21:37

Deze skate/hij ken het niet reclame zoek ik ook al heel lang....moet begin jaren 90 op tv zijn geweest. Is zelfs hele tijd op tv geweest.

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE