Toppop

Toppop was een populair programma in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Klik hiernaast op de link voor meer informatie en filmpjes.

Veel kijk en leesplezier.

Er komen regelmatig mensen bij me logeren op de Bult. Tegenwoordig is het niet meer zo druk in Giethoorn. Ik neem ze nu graag mee voor een rondvaart. En natuurlijk gaan we de film Fanfare bekijken.

 

Bert Haanstra was de regiseur van de film Fanfare. Wil je meer weten over Bert Haanstra? Klik dan op onderstaande link. 

 

http://www.aukjeshobbys.nl/428649403 

Het onderhoud en het beheer van mijn website kost geld. Wil je net als ik dat de site in de lucht blijft? Je kan me helpen door wanneer je iets gaat bestellen bij bol.com dit via mijn site doet.

 

Ik krijg 3% van de verkoopsom. Bij een bestelling van een boek van 24,95 is dat 75 cent. Dat is niet veel, maar alle beetjes helpen. Het maakt niet uit wat je besteld en het is veilig. Ik zie geen gegevens van je. Je kan op elke bol.com link klikken op deze site.

 

Alvast hartelijk dank!

Bestel simpel en snel bij bol.com.

 

 

 

Nieuwe reacties

31.07 | 23:23

Hans de Wolf, altijd even bescheiden.

...
03.07 | 19:43

Ik heb Peter ook gekend, met name door het motorrijden. Ben regelmarig bij hem op de Oranjestraat geweest. Een enorme klap toe Peter verongelukte in 1990. RIP.

...
01.07 | 17:46

Ik zoek hem ook, "ken t wel ken t niet", zat ook iemand in die met inline skates op een auto sprong. Is heel vaak op TV geweest, ik gok in 93/94,

...
25.06 | 10:40

Heb nog een heel oud patronen boekje voor de Wildebras poppen.
Zou u die willen hebben?

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE