Welkom in het gastenboek van Aukje

Hallo iedereen. Hier krijg je de mogelijkheid om iets in mijn gastenboek te schrijven. Heb je vragen of opmerkingen? Heb je mijn boek gelezen en wil je commentaar of een groet achterlaten? Leuk iets van je te horen!

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Geertje van Arum, 15. feb, 2021
Even snel wat dierbare foto's bekeken en zag dat er bij mijn pake en beppe vraagtekens stonden. Zij zijn Jacob Paulus Visser en Catharine Eilers.Ook wel gespeld als Eylers. Mijn broer heet ook Jacob Paulus.
Groet, Geertje
E-mail:
Geschreven door Geertje van Arum, 15. feb, 2021
Even snel wat dierbare foto's bekeken en zag dat er bij mijn pake en beppe vraagtekens stonden. Zij zijn Jacob Paulus Visser en Catharine Eilers.Ook wel gespeld als Eylers. Mijn broer heet ook Jacob Paulus.
Groet, Geertje
E-mail:
Geschreven door Bert Knol, 26. mei, 2020
Hi Aukje,
Bijzonder om de oude verhalen te lezen van mijn geboorteplaats Steenwijk.En uiteraard de verhalen over jou, Rinus (en Joke), Ome Karst en Tante Tine. Eigenlijk hebben mijn ouders dezelfde 'reis' ondernomen. Van Steenwijk naar de Vijfhoek! En jullie later naar de Rekstraat. Fijne herinneringen aan je vader en moeder. Min pa is in januari 2019 overleden (ook oud Indië-ganger) en moeder is dit jaar 99 geworden. Still going strong. Het gaat je goed Aukje!
Groetjes, Bert
Geschreven door Tilly en Fred , 28. jan, 2020
Aukje leren kenne in Portugal in de bus die ons van het vliegveld naar onze bestemming bracht, een gezellig gesprek zo tegen de avond waarin duidelijk werd dat Aukje wonend in Zaandam en wij in Purmerend niet ver van elkaar vanaf woonde. 1 dag later komen we Aukje tegen op de boulevard en knikken wij maar ze herkend ons niet. Weer een dag later komen we hartewens op de Marine haven en besluit ze bij ins aan te schuiven en hebben we eenleuk gesprek. We gaan weg richting g het hotel en onderweg steken we even op voor eeen drankje en ja hoor daar is Aukje en vragen we wil je wat drinken, wat ze dankbaar aan neemt. Dan blijken we toch senaat al gezamenlijke mensenrechten kennen en hebben we weer een leuk gesprek. Vervolgens geeft ze ons haar kaartje en daarom schrijf ik nu wat tekst. Wie weet zien we haar komende week nog een keer. Het zou ons niets verbazen
E-mail:
Geschreven door tom, 7. jan, 2019
test simplesite
E-mail:
Geschreven door Kees Winter, 19. dec, 2018
Leuke site met heel veel herkenbaarheid.
De meisjes van Verkade. Fam. Verkade woonden tegenover ons in de Jansteen straat
Dus ik ben veel in de Verkade fabrieken geweest
E-mail:
Geschreven door Wijnand (Njong) Wattimena, 30. okt, 2018
Hoi Aukje, heb als jouw buurman op camping De Wielewaal te Steenwijk, uiteraard ook je boek gekocht en gelezen. Een goed geschreven en prettig te lezen boek moet ik zeggen ! Mijn complimenten hoor !
Campingseizoen 2018 is helaas teneinde. We zien elkaar, bij leven en welzijn, wellicht weer terug in het volgende seizoen. Groetjes, mede namens Henny, en tot dan !
E-mail:
Geschreven door Jan van Ree, 1. jan, 2016
Ook ik Jan van Ree was docent Natuurkunde bij de avondschool Zaanstreek Waterland. Van 1977-1980 was ik daar leerling. Ik ben door de motivatie toen verder gaan studeren voor docent. Bob bood mij toen een baan aan bij de avondschool. Een geweldige tijd. Met de diploma uitreiking met rozen en gebak. En wat waren de leerlingen gemotiveerd. Ik ben geschrokken met het overlijden van Bob. Hij was de vader van de avondschool.
Ook heb ik nog het afscheid van hem meegemaakt als rector. Dat was in de oude herberg te Westzanerdijk.
E-mail:
Website:
Geschreven door Fred, 31. mrt, 2015
Interessante en boeiende verhalen met goede filmpjes.
Altijd leuk om weer een nieuwe bijdrage te lezen.
Geschreven door Jan Ebel Zandstra, 22. okt, 2014
Hallo Rinus,

Dat we elkaar na zoveel jaar weer tegenkomen via je zus, wie had dat kunnen denken.
Als ik jouw foto bekijk moet ik toegeven dat je profiel niet erg veranderd is.
De herinneringen die jij beschrijft ben ik trouwens helemaal kwijt. Des te leuker om die te lezen. Ik ben wel in de muziek terecht gekomen als toetsenist en heb ruim 30 jaar in allerlei bandjes gezeten. Later heb ik nog 30 jaar met mijn vrouw een Muziekburo gehad in Nijeveen en Meppel.
Ik wens je in ieder geval nog een lang leven toe in goede gezondheid en tot ziens.
Misschien kom je nog wel een keer deze kant op, b.v. naar je zus.

metvrgr
Jan Ebel Zandstra
E-mail:
Geschreven door Rinus Dragtstra, 1. okt, 2014
Hallo Jan-Ebel Zandstra,

Ik moest even denken, maar toen kwamen er toch herinneringen naar boven....
Ik weet dat wij samen ooit het plan hadden een bandje op te richten, hoewel wij voor zover ik weet geen van beide enige muzikale ervaring hadden ( maar dat is blijkbaar tegenwoordig geen enkel probleem !)
Wij zijn daarom een keer samen vanuit Steenwijk naar mijn oma in Blesdijke gefietst, waar mijn oma een café had. Mijn oom Joop had namelijk een banjo, die wij wilden lenen..........
Geschreven door Aukje, 30. sep, 2014
Volgens mij was er geen familie in de Neerwoldstraat. Wel in de Doelenstraat hoek Weemstraat. Familie van Son. Later verhuisd naar de Molenstraat.
E-mail:
Website:
Geschreven door Jan Willem Stokkers, 29. sep, 2014
Leuke site met leuke oude herinneringen.
Naar aanleiding van de opmerkingen van Ebel Zandstra komt bij mij de Neerwoldstraat in Steenwijk boven. Woonde daar famlie ?
E-mail:
Geschreven door Jan Ebel Zandstra, 24. sep, 2014
Ook toevallig,
Ik was vroeger de vriend van broer Rinus. We zaten samen op school B. Ik ben geboren in de Woldstraat en later woonde in in de Rembrandtstraat. Ik kwam geregeld bij de Dragstra's thuis. We kwamen ook wel bij opa Dragstra, de politieagent, thuis. Hij woonde naast de school. Ik vraag mij af of Rinus dat nog weet
E-mail:
Geschreven door Aukje , 29. mei, 2014
Hoi broertje Rinus en schoonzusje Joke en ook alle anderen die een bericht achter hebben gelaten. Ik ben blij met alle reacties en het stimuleert me door te gaan!
E-mail:

Nieuwe reacties

01.01 | 12:55

Hallo ik ben op zoek naar Dash reclame over voetbal kleding waar m’n moeder is speelt. Tussen 1972-1977
Enige aanknopingspunt is dat we ons moesten bij mw Sars

...
29.12 | 23:40

Wat bijzonder
Dat wordt nog eens een keer omrijden ‘Effe kijke in Blesdijke’

...
13.10 | 06:39

Fantastisch dat iemand zo een kasteel kan bouwen!

...
05.10 | 22:47

Prachtig verhaal Aukje wat zat jou vader vaak in onveilige situaties.
Maar geweldig om zoveel goede dingen te doen.

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE