Online aanbiedingen

Extra service

Wanneer je graag iets wilt bestellen of het nu een boek, een dvd serie of iets totaal anders is, gaat dat simpel en snel door op deze link te klikken bol.com.

Liever niet naar de homepage?

Als extra service heb ik hieronder een selectie gemaakt van items die op mijn website voorkomen en die voor jou mogelijk interessant zijn. Hier staan directe linkjes bij.

Jac. P. Thijsse was natuurbeschermer en auteur van de Verkade albums. Wil je meer over hem weten? Klik hier om naar de De biografie van Jac. P. Thijsse te gaan.

 

De Verkade albums zijn tweedehands nog wel verkrijgbaar. Kijk eens op een rommelmarkt of kringloopwinkel. Ook op Bol.com staan ze soms te koop. Klik hier voor meer informatie.

 

Arme mensen kregen de kans om in Drenthe een nieuw bestaan op te bouwen. Lees de bestseller van Susanna Jansen.

Haar nieuwste boek heet Ondanks de zwaartekracht.

Wat hebben een architect, een ballerina en een schrijfster met elkaar gemeen? Ogenschijnlijk niets, maar er is een verbindende factor: de Amsterdamse tuinstad Slotermeer. De architect heeft hem ontworpen, de ballerina had er een balletschooltje en de schrijfster is er geboren en getogen. De boeken zijn hieronder te bestellen.

Ondanks de zwaartekracht

Het Pauperparadijs

 

Veel van de documentaires en films van Bert Haanstra zijn op dvd verkrijgbaar. Er is een box verschenen met tien documentaires en films. Waaronder Dokter Pulder zaait papavers, Fanfare, Alleman en Glas.

Welke nog meer? Klik op onderstaande link.

 

 Bert Haanstra compleet.                                           

Een registratie van het theaterpopconcert "In Concert" dat op 17 maart 2004 is opgenomen in een uitverkocht Zaantheater.

 

Op de dvd staan 21 liedjes, waaronder "House for sale" en "Black Pearl". Margriet Eshuijs "In Concert"

 

Ik heb 22 jaar bij de Postbank, later ING gewerkt. Een geweldige bank met hart voor de klanten en een goede werkgever. Helaas kwam hier op 10 februari 2009 een einde aan. De Postbank werd opgeheven en ondergebracht bij de ING Bank N.V.

Oud medewerker Wichert van Engelen schreef een boek over de opkomst en ondergang van de Postbank. Je kunt het boek eenvoudig bestellen door op de link te klikken. Het heet Blauw bloed.

Het aangrijpende verhaal van de Zaanse Geertje Pel-Groot, die een Joods meisje redde.

Geertje moest het met de dood bekopen. Hanneloes Pen schreef er een aangrijpend boek over.

Je kan het hier bestellen en het heet “Een gegeven leven”

Een box met zes films, naar de verhalen van Annie M. G. Schmidt. Niet alleen leuk voor kinderen. Dus bestel snel en makkelijk voor de komende feestdagen. De box bevat onder andere Minoes, Abeltje en Pluk van de Petteflet.

 

Meer weten? Klik hier op Annie collectie

Na de oorlog moesten veel kinderen aansterken. Ze gingen zes weken naar een vakantiekolonie. Voor sommige een geweldige ervaring. Voor anderen een trauma.

 

Lees hier alles over in het prachtige boek Bleekneusjes

Een kleurrijke geschiedenis van de Alkmaarse voetbalclub AZ, vol onthullende feiten en verrassende anekdotes.

In 1954 gaat het betaald voetbal in ons land van start. In datzelfde jaar begint de Alkmaarse profvoetbalgeschiedenis met de oprichting van Alkmaar '54. AZ is de naam geeft een onthullend beeld van de amateuristische beginjaren van het profvoetbal en de spanningen die dat oplevert binnen de club en met de gemeente en de supporters. Het boek bestel je hier AZ is de naam

 

Regelmatig zoek ik op internet naar bijzondere dingen. Zo zag ik Diamand Painting. Wat is dat nou weer? Diamond Painting is het plaatsen van geslepen steentjes op canvas.

Uiteindelijk krijg je een mooie afbeelding. Zoals deze van de Zaanse Schans. Wil je meer weten? Klik hier

Dit boek is echt een tip om cadeau te geven of voor jezelf te kopen. De historie van Zaandam en de Zaanse Schans. Momumentaal Zaandam heet het. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.11 | 14:21

ik heb in de jaren 70 in de clusiusstraat gewoond mijn vader werkte bij de adm maar stond er ook en bankgebouw op poelenburg

...
17.10 | 20:56

Hoi,ik ben op zoek naar n K tel reclame met rock and roll.muziek.
Mijn man had n rolletje daar in.gr.christien

...
20.09 | 08:54

Op zoek naar reclame van jongetje op trap
Moeder wordt gebeld en zegt
Hij komt er wel

...
02.09 | 14:16

Ik ben op zoek naar Davitamon reclame filmpje uit 1998 of 1999 het decor was uit jaren 70 ivm 50+ vitaminen. Mijn dochter deed er in mee

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE