Online aanbiedingen

Extra service

 

Het onderhoud en het beheer van mijn website kost geld. Wil je net als ik dat de site in de lucht blijft? Je kan me helpen door wanneer je iets gaat bestellen bij bol.com dit via mijn site doet.

 

Ik krijg 3% van de verkoopsom. Bij een bestelling van een boek van 24,95 is dat 75 cent. Dat is niet veel, maar alle beetjes helpen. Het maakt niet uit wat je besteld en het is veilig. Ik zie geen gegevens van je. Je kan op elke bol.com link klikken om naar de site te gaan.

 

Alvast hartelijk dank voor je support!

Bestel simpel en snel bij bol.com.

Als extra service heb ik hieronder een selectie gemaakt van items die op mijn website voorkomen en die voor jou mogelijk interessant zijn. Hier staan directe linkjes bij.

Jac. P. Thijsse was natuurbeschermer en auteur van de Verkade albums. Wil je meer over hem weten? Klik hier om naar de De biografie van Jac. P. Thijsse te gaan.

 

De Verkade albums zijn tweedehands nog wel verkrijgbaar. Kijk eens op een rommelmarkt of kringloopwinkel. Ook op Bol.com staan ze soms te koop. Klik hier voor meer informatie.

 

Arme mensen kregen de kans om in Drenthe een nieuw bestaan op te bouwen. Lees de bestseller van Susanna Jansen.

Haar nieuwste boek heet Ondanks de zwaartekracht.

Wat hebben een architect, een ballerina en een schrijfster met elkaar gemeen? Ogenschijnlijk niets, maar er is een verbindende factor: de Amsterdamse tuinstad Slotermeer. De architect heeft hem ontworpen, de ballerina had er een balletschooltje en de schrijfster is er geboren en getogen. De boeken zijn hieronder te bestellen.

Ondanks de zwaartekracht

Het Pauperparadijs

 

Veel van de documentaires en films van Bert Haanstra zijn op dvd verkrijgbaar. Er is een box verschenen met tien documentaires en films. Waaronder Dokter Pulder zaait papavers, Fanfare, Alleman en Glas.

Welke nog meer? Klik op onderstaande link.

 

 Bert Haanstra compleet.                                           

Een registratie van het theaterpopconcert "In Concert" dat op 17 maart 2004 is opgenomen in een uitverkocht Zaantheater.

 

Op de dvd staan 21 liedjes, waaronder "House for sale" en "Black Pearl". Margriet Eshuijs "In Concert"

 

Ik heb 22 jaar bij de Postbank, later ING gewerkt. Een geweldige bank met hart voor de klanten en een goede werkgever. Helaas kwam hier op 10 februari 2009 een einde aan. De Postbank werd opgeheven en ondergebracht bij de ING Bank N.V.

Oud medewerker Wichert van Engelen schreef een boek over de opkomst en ondergang van de Postbank. Je kunt het boek eenvoudig bestellen door op de link te klikken. Het heet Blauw bloed.

Het aangrijpende verhaal van de Zaanse Geertje Pel-Groot, die een Joods meisje redde.

Geertje moest het met de dood bekopen. Hanneloes Pen schreef er een aangrijpend boek over.

Je kan het hier bestellen en het heet “Een gegeven leven”

Een box met zes films, naar de verhalen van Annie M. G. Schmidt. Niet alleen leuk voor kinderen. Dus bestel snel en makkelijk voor de komende feestdagen. De box bevat onder andere Minoes, Abeltje en Pluk van de Petteflet.

 

Meer weten? Klik hier op Annie collectie

Na de oorlog moesten veel kinderen aansterken. Ze gingen zes weken naar een vakantiekolonie. Voor sommige een geweldige ervaring. Voor anderen een trauma.

 

Lees hier alles over in het prachtige boek Bleekneusjes

Een kleurrijke geschiedenis van de Alkmaarse voetbalclub AZ, vol onthullende feiten en verrassende anekdotes.

In 1954 gaat het betaald voetbal in ons land van start. In datzelfde jaar begint de Alkmaarse profvoetbalgeschiedenis met de oprichting van Alkmaar '54. AZ is de naam geeft een onthullend beeld van de amateuristische beginjaren van het profvoetbal en de spanningen die dat oplevert binnen de club en met de gemeente en de supporters. Het boek bestel je hier AZ is de naam

 

Regelmatig zoek ik op internet naar bijzondere dingen. Zo zag ik Diamand Painting. Wat is dat nou weer? Diamond Painting is het plaatsen van geslepen steentjes op canvas.

Uiteindelijk krijg je een mooie afbeelding. Zoals deze van de Zaanse Schans. Wil je meer weten? Klik hier

Dit boek is echt een tip om cadeau te geven of voor jezelf te kopen. De historie van Zaandam en de Zaanse Schans. Momumentaal Zaandam heet het. Klik hier voor meer informatie.

aukjeshobbys nieuwsbrief

Meldt je nu aan voor de aukjeshobbys nieuwsbrief die binnenkort verschijnt. Het bevat actuele berichten, de nieuwste items, achtergrond informatie en speciale aanbiedingen.

Ook vind je in de Nieuwsbrief informatie over de bijeenkomsten die ik in 2020 ga organiseren. Deze zijn exclusief toegankelijkvoor jou als abonnee op de neiuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door een bericht te sturen naar mijn e-mailadres. aukjedragtstra@live.nl 

Vermeld je naam en e-mailadres. Meer is niet nodig. Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te versturen en nooit aan anderen doorgegeven.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.09 | 17:23

Ik ben op zoek naar een reclame waarin iemand gaat kaatsen, noors leren, etc. omdat het allemaal zo lang duurt. Is dit filmpje er nog?

...
28.08 | 19:28

Ben op zoek naar de tapijtreclame met de grasmaaier in huis (Louis de Poortere?)

...
31.07 | 23:23

Hans de Wolf, altijd even bescheiden.

...
03.07 | 19:43

Ik heb Peter ook gekend, met name door het motorrijden. Ben regelmarig bij hem op de Oranjestraat geweest. Een enorme klap toe Peter verongelukte in 1990. RIP.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE