Zeilen met Anton

 

De jaarlijkse zeiltocht van de Zaanse zeilers was voor het laatst in 2017. Daarvoor gingen vijftien jaar lang diverse Zaankanters mee om een lang weekend te gaan zeilen met Anton op de boot de Nortada vanuit jachthaven Makkum in Friesland.

In die afgelopen jaren bezochten we vaak de Waddeneilanden: Vlieland en Terschelling. Wanneer dat door weer en tij niet mogelijk was, zeilden we naar een plaats rond het IJsselmeer, zoals Medemblik, Stavoren of Workum.

De Nortada is verkocht! Anton en zijn vrouw Anja gaan met een kleinere boot samen een andere koers varen.

Anton is niet alleen een zeiler, maar ook een muzikant. Hij nam op de zeiltochten steeds zijn gitaar mee. We zongen graag mee met liedjes zoals: Patsy, Batjevier en vele andere toppers.

Voor de Zaanse zeilers is dit een einde van een tijdperk. Gelukkig hebben we de foto's nog. Ik heb de foto's in een willekeurige volgorde geplaatst. Bekijk hier de foto's van zeilen met Anton door de jaren heen. 

Rita phone home

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.02 | 17:14

Aukje, je boek: geen echte kerels met plezier gelezen. Lekker ontspannend en herkenbaar. Wij wonen in Wolvega en fiets veel en fiets vaak door de Weerribben.

...
11.02 | 21:05

Leuk om de oude reclame filmjes te zien. Heb van Grols reclame filmjes ontvangen uit de jaren 50, thema Vakmanschap is Meesterschap. Interesse?

...
03.02 | 11:26

even terug in de tijd

...
14.01 | 09:48

Beste mijnheer/mevrouw Zwart, dat kan.

arjen_koppen@hotmail.com

groet,

Arjen

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE