Zeilen met Anton

 

De jaarlijkse zeiltocht van de Zaanse zeilers was voor het laatst in 2017. Daarvoor gingen vijftien jaar lang diverse Zaankanters mee om een lang weekend te gaan zeilen met Anton op de boot de Nortada vanuit jachthaven Makkum in Friesland.

In die afgelopen jaren bezochten we vaak de Waddeneilanden: Vlieland en Terschelling. Wanneer dat door weer en tij niet mogelijk was, zeilden we naar een plaats rond het IJsselmeer, zoals Medemblik, Stavoren of Workum.

De Nortada is verkocht! Anton en zijn vrouw Anja gaan met een kleinere boot samen een andere koers varen.

Anton is niet alleen een zeiler, maar ook een muzikant. Hij nam op de zeiltochten steeds zijn gitaar mee. We zongen graag mee met liedjes zoals: Patsy, Batjevier en vele andere toppers.

Voor de Zaanse zeilers is dit een einde van een tijdperk. Gelukkig hebben we de foto's nog. Ik heb de foto's in een willekeurige volgorde geplaatst. Bekijk hier de foto's van zeilen met Anton door de jaren heen. 

Rita phone home

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

27.10 | 20:25

hallo ik ben er kort geleden achter gekomen dat op de ZUIDDIJK ,WAAR NU TEGENOVER DE IJS WINKEL EEN albert ahein heeft gezeten ,weet u ook waarneer dat was?

...
05.10 | 19:09

Arjen, Gaarne kontakt via eigen e-mail adres

...
17.09 | 12:23

Aukje, wat leuk zeg dit allemaal terug te zien.
Mijn complimenten ook voor mij leuke herinnering aan die goede oude tijd.
Groetjes Menno Hoffenaar.

...
05.06 | 21:24

goedenavond, heeft u misschien ook info over kapitein Willem Boot van raderstoomboot Prins Willem van Oranje (de eerste, dat was nog een raderstoomboot)

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE